Businesscases

Mobuur, uw vervoer in de wijk

Even tussendoor naar de kapper? Als je ouder bent, is dat niet meer zo vanzelfsprekend. Voor veel ouderen is vervoer een lastige kwestie. Inwoners van de wijken Kerschoten en De Na… in Apeldoorn besloten hier verandering in te brengen. Met het buurtinitiatief Mobuur kunnen ouderen snel even naar de winkel in de buurt als ze dat willen. Of naar het park. NL2Go regelt het vervoer, de software en support.

Meer informatie

Zutphen Energie | Elektrische deelauto

ZutphenEnergie wil samen met bewoners en bedrijfsleven de gemeente energie neutraler maken. Daaronder valt natuurlijk ook autorijden. Met ondersteuning van NL2Go heeft Zutphen… Energie het deelauto platform voor Zutp…..

Meer informatie

De Fontein Deventer | On-demand ouderen vervoer

Buurtcentrum de Fontein brengt ouderen weer in beweging. Samen met sportvereniging Helios worden sportieve activiteiten georganiseerd. Met de NL2Go oplossing worden deelnemers… opgehaald en bij de activiteit afgezet. Geen wachttijden en on-demand vervoer.

Meer informatie

Dag!enDoen! | On-demand ouderen vervoer

Dag!enDoen! zorgt ervoor dat ouderen die wat vaker aan activiteiten deel willen nemen hierover via een tablet iedere dag een activiteitenoverzicht over de dag krijgen, zich… dezelfde dag nog kunnen aanmelden en met de Dag!enDoen!auto naar deze activiteiten vervoerd worden.

Meer informatie

D2Go | Halen, delen en brengen

Delen is het nieuwe hebben! Er is voor bedrijven dan ook veel winst te behalen uit zakelijk autodelen. Winst voor het milieu, besparing van kosten, flexibiliteit voor medewerkers én meer… werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot werk. Deventer2Go (D2Go) maakt zakelijk autodelen en mobiliteit eenvoudig.

Meer informatie

Spitsbike.nl | Spitsmijding met e-bikes

Een fiets léasen? Ja! Met de e-bike rijd je makkelijk een woon-werkafstand van 15 kilometer. En dat maakt (spits)fietsen zelfs mogelijk buiten de stad.

Meer informatie